Hírek

Egy kis kacs-traccs

Nyári leállás

2023-07-14

Pünkösdi pincejárás - Babarczi borkóstoló borpiknikkel 2023.05.27.

2023-05-08

Kóstolj minőségi, helyi borokat, ismerd meg pincészetünket, kapcsolódj ki és add át magad a teljeskörű borélménynek! Ezzel a jelmondattal készülünk a borvidék egyik legnagyobb eseményére, a pünkösdi pincejárásra. Mi is nyitott pincével, finom borokkal, piknikhangulattal és nagy szeretettel várunk mindenkit május 27-én, szombaton a Babarczi Pincészetbe!

Mivel készülünk?

Meghatározott időpontokban vezetett borkóstolókat tart a pincészet borásza, Babarczi Zsuzsi, aki a pincészet történetéről, az értékteremtésről, a borkészítés filozófiájáról és sajátosságairól, a hagyományőrzés és az innováció összefonódásáról mesél, miközben a pincészet legjobb borait kóstolhatod végig.

Az alábbi fix borkóstoló időpontokra tudsz jelentkezni: 

· 12.50-14.40
· 14.50-16.40
· 16.50-18.40
· 18.50-20.40

Az utolsó időpont különleges lesz, hiszen 19:00-től SziaLajos élő koncertjével teremtjük meg a birtokon nyáresti hangulatot.

A borkóstolók után természetesen addig maradsz nálunk, ameddig kedved tartja! Piknik hangulattal készülünk, ahol leheveredhetsz egy pokrócra, vagy körbeülhettek egy nagy asztalt a barátaiddal és jól érezhetitek magatokat a várostól távol, finom borok és ételek társaságában!

Az élményeken túl nyereményjátékkal is várjuk a nap folyamán hozzánk ellátogatóknak. Bármely borkóstolón résztvevők között kisorsolunk egy 10 főre szóló exkluzív borkóstoló ajándékutalványt.

Milyen csomagok közül választhatsz?

· Sofőrjegy szörppel, pogácsával és egy palack választható ajándékborral - 5.500 Ft
· 5 boros kommentált kóstoló pogácsával - 5.500 Ft
· 5 boros kommentált kóstoló prémium tételekkel + 1 választható ételkupon – Kubai szendvics Smokey-módra vagy Izsóp burger - 7.500 Ft

Az esemény folyamán végig lesz lehetőség helyben is fogyasztani és egy jót piknikezni a Birtokon, hiszen a pannonhalmi Izsóp Étterem kitelepülése helyben készült finomságokkal várja a hozzánk érkezőket. Garantáljuk, hogy borból sem lesz hiány!

A program során és után lehetőség van palackozott boraink megvásárlására is.

Hogyan tudsz részt venni a Babarczi borpikniken?

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy az ertekesites@babarczipince.hu email címen vagy telefonon a + 36 70/314-6318-as számon minden érdeklődő jelezze, hogy:

- melyik időponton kívánnak részt venni,
- hány fővel érkeznek,
- melyik csomagot választják?

Lehetőség nyílik szervezett borvidéki buszjárattal is megérkezni a borkóstoló időpontjaira, hiszen a Borpromo szervezésében a győri Hotel Famulustól minden két órában menetrendszerűen induló borvidéki buszos körjárat biztosítja a pincészethez a kijutást. Ennek a részleteit a borpromo.hu weboldalon találod!

‼️

Ne felejts el regisztrálni, hiszen a regisztráltak között sorsoljuk ki a nap végén a 10 főre szóló exkluzív borkóstoló utalványt!

Tölts el nálunk egy különleges szombat délutánt! Nincs más dolgod, mint kóstolni, jókat beszélgetni és kikapcsolni! 

Várunk szeretettel a Babarczi Szőlőbirtokon!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

2023-04-06

Húsvéti akció!

2023-03-28

Kedves Vásárlóink! 

Húsvéti akciónk keretében 10% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni Pincészetünkben az alábbi borainkat!

Nyitvatartás:

K-CS-P: 12:00-18:00

Szo: 8:00-12:00

Az ünnepek alatt április 7-10. között zárva tartunk!

Heti nyitvatartás

2023-01-02