Hírek

Egy kis kacs-traccs

A nő, ha elmúlt 40

2024-02-13

Mitől lesz különleges idén a nőnap? A finom ételektől, a hozzá párosított italoktól és az ezt követő szórakoztató programtól. Ezeket hozza el idén nektek a Babarczi Pincészet az Izsóp Étteremmel karöltve, hiszen egy rendkívüli eseménnyel készülünk 2024. március 8-ra, a győrújbaráti Timaffy László Művelődési Házba.

Mit kell tudnod az eseményről?

🍽A 3 fogásos ételsort az Izsóp Étterem kiváló séfjei készítik és szervírozzák frissen a helyszínen:

Hideg előétel: Tengeri hal trió algasaláta ágyon

Főétel: Supreme csirke májával, polentával, passió gyümölccsel és áfonyás demi-glace kíséretében

Desszert: Pink Lady

Az ételérzékeny/vegán étrendet követő vendégeinknek külön menüsorral készülünk, aminek az igényét kérjük minden esetben a jegyvásárlás során előre jelezni!

🍷Az ételekhez tökéletesen passzoló borokat választottunk ki, így az estét egy gyöngyöző Buborczival indítjuk, majd ezt követi a nagy kedvenc Irsai Olivér és a főételt a 2022-es Chardonnay koronázza majd meg.

🎭A borkóstolóval egybekötött vacsorát követően pedig egy rendkívül szórakoztató és izgalmas előadás veszi kezdetét: a képzeletszínházi est keretében két nagyszerű, közismert színésznő, Kovács Patrícia és Szamosi Zsófia beszélget a moderátorral, Tollár Mónikával valamint a nézőkkel.

A Janikovszky Éva írásai alapján életre keltett halhatatlan nőalakok segítségével gondolkodnak közösen a 40-45 év feletti lét végpontjairól: mindennapi mélységeiről és magasságairól. Őszinte kíváncsisággal és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl…

Hogyan tudsz jegyet vásárolni? (kizárólag elővételben, a helyszín kapacitásáig)

- személyesen készpénzzel vagy bankkártyával a Babarczi Pincészetnél (Győrújbarát) vagy az Izsóp Étteremben (Pannonhalma),

- online előre utalással, amit kérünk előre jelezni az ertekesites@babarczipince.hu email címen vagy a 06/70/314-6318-as mobilszámon.

Jegyár: 24.990 Ft / fő, amely tartalmazza a 3 fogásos vacsorát, a 3 tételes borkóstolót és az előadáson való részvétel lehetőségét.

Az estével vagy a jegyvásárlással kapcsolatos kérdés esetén fordulj bizalommal hozzánk bármely elérhetőségünk egyikén!

Várunk mindenkit egy felejthetetlen élményre, töltsük együtt idén a nőnapot!

Márton-napi borkóstoló

2023-10-24

Kóstolj minőségi, helyi borokat, ismerd meg pincészetünket, kapcsolódj ki és add át magad a teljes körű borélménynek! Ezzel a jelmondattal készülünk az ősz egyik legnagyobb eseményére, a Márton-napi pincejárásra. Mi is nyitott pincével, finom borokkal, ízletes falatokkal, és nagy szeretettel várunk mindenkit november 11-én, szombaton a Babarczi Pincészetbe!

Mivel készülünk?
Meghatározott időpontokban vezetett borkóstolókat tart a pincészet borásza, Babarczi Zsuzsi:

  • 10.50-12.40
  • 12.50-14.40
  • 14.50-16.40
  • 16.50-18.40
  • 18.50-20.40

A borkóstolók után természetesen addig maradsz nálunk, ameddig kedved tartja! Különleges őszi hangulattal készülünk, ahol élmény lesz körbeülni egy nagy asztalt a barátaiddal és jól érezhetitek magatokat a várostól távol, finom borok és kellemes zene társaságában!

Milyen csomagok közül választhatsz?

  • Sofőrjegy szörppel, kacsa rillette friss kenyérrel és egy palack választható ajándékborral - 6.000 Ft
  • 5 boros kommentált kóstoló + kacsa rillette friss kenyérrel 6.000 Ft

Hogyan tudsz részt venni a Márton-napi eseményünkön?
Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy az ertekesites@babarczipince.hu email címen vagy telefonon a + 36 70/314-6318-as számon minden érdeklődő jelezze, hogy:
- melyik időponton kívánnak részt venni,
- hány fővel érkeznek,
- melyik csomagot választják?

Tölts el nálunk egy különleges szombat délutánt! Nincs más dolgod, mint kóstolni, jókat beszélgetni és kikapcsolni! Várunk szeretettel!

Liba lakoma

2023-10-18

🍷Márton napi programajánló a finom fogásokat, jó borokat és az élő zenét kedvelőknek. Négy fogásos vacsorával, hozzá passzoló Babarczi borokkal és szuper hangulattal készülünk azoknak, akik november 10-én, péntek este ellátogatnak az Izsóp Étterembe, Pannonhalmára.


Mutatjuk a menüsort!
🔸Előétel:
Libamájas tepertőkrém ribizlivel, pirított shokupan kenyér (japán toast kenyér)
Babarczi - Irsai Olivér 2023 újbor
🔸Meleg előétel:
Libazúza vadas mártással, bundás kenyérrel
Babarczi - Chardonnay 2022
🔸Főétel:
Kemencében sült libacomb, lilakáposztás rétes, hagymás burgonya gratin
Babarczi - Merlot 2020
🔸Desszert:
Rákóczi túrós tortácska


A menüsor ára 15.790 Ft / fő.


Az eseményen való részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött, melyet a +36 20 480-0055-es mobilszámon várunk! Töltse nálunk a Márton napot családjával, szeretteivel, barátaival, a szuper élmény garantált!😉

Nyári leállás

2023-07-14

Pünkösdi pincejárás - Babarczi borkóstoló borpiknikkel 2023.05.27.

2023-05-08

Kóstolj minőségi, helyi borokat, ismerd meg pincészetünket, kapcsolódj ki és add át magad a teljeskörű borélménynek! Ezzel a jelmondattal készülünk a borvidék egyik legnagyobb eseményére, a pünkösdi pincejárásra. Mi is nyitott pincével, finom borokkal, piknikhangulattal és nagy szeretettel várunk mindenkit május 27-én, szombaton a Babarczi Pincészetbe!

Mivel készülünk?

Meghatározott időpontokban vezetett borkóstolókat tart a pincészet borásza, Babarczi Zsuzsi, aki a pincészet történetéről, az értékteremtésről, a borkészítés filozófiájáról és sajátosságairól, a hagyományőrzés és az innováció összefonódásáról mesél, miközben a pincészet legjobb borait kóstolhatod végig.

Az alábbi fix borkóstoló időpontokra tudsz jelentkezni: 

· 12.50-14.40
· 14.50-16.40
· 16.50-18.40
· 18.50-20.40

Az utolsó időpont különleges lesz, hiszen 19:00-től SziaLajos élő koncertjével teremtjük meg a birtokon nyáresti hangulatot.

A borkóstolók után természetesen addig maradsz nálunk, ameddig kedved tartja! Piknik hangulattal készülünk, ahol leheveredhetsz egy pokrócra, vagy körbeülhettek egy nagy asztalt a barátaiddal és jól érezhetitek magatokat a várostól távol, finom borok és ételek társaságában!

Az élményeken túl nyereményjátékkal is várjuk a nap folyamán hozzánk ellátogatóknak. Bármely borkóstolón résztvevők között kisorsolunk egy 10 főre szóló exkluzív borkóstoló ajándékutalványt.

Milyen csomagok közül választhatsz?

· Sofőrjegy szörppel, pogácsával és egy palack választható ajándékborral - 5.500 Ft
· 5 boros kommentált kóstoló pogácsával - 5.500 Ft
· 5 boros kommentált kóstoló prémium tételekkel + 1 választható ételkupon – Kubai szendvics Smokey-módra vagy Izsóp burger - 7.500 Ft

Az esemény folyamán végig lesz lehetőség helyben is fogyasztani és egy jót piknikezni a Birtokon, hiszen a pannonhalmi Izsóp Étterem kitelepülése helyben készült finomságokkal várja a hozzánk érkezőket. Garantáljuk, hogy borból sem lesz hiány!

A program során és után lehetőség van palackozott boraink megvásárlására is.

Hogyan tudsz részt venni a Babarczi borpikniken?

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy az ertekesites@babarczipince.hu email címen vagy telefonon a + 36 70/314-6318-as számon minden érdeklődő jelezze, hogy:

- melyik időponton kívánnak részt venni,
- hány fővel érkeznek,
- melyik csomagot választják?

Lehetőség nyílik szervezett borvidéki buszjárattal is megérkezni a borkóstoló időpontjaira, hiszen a Borpromo szervezésében a győri Hotel Famulustól minden két órában menetrendszerűen induló borvidéki buszos körjárat biztosítja a pincészethez a kijutást. Ennek a részleteit a borpromo.hu weboldalon találod!

‼️

Ne felejts el regisztrálni, hiszen a regisztráltak között sorsoljuk ki a nap végén a 10 főre szóló exkluzív borkóstoló utalványt!

Tölts el nálunk egy különleges szombat délutánt! Nincs más dolgod, mint kóstolni, jókat beszélgetni és kikapcsolni! 

Várunk szeretettel a Babarczi Szőlőbirtokon!