Hírek

Egy kis kacs-traccs

Bor - Nők - Divat - 2024.05.17.

2024-04-19

Hogyan kapcsolódik össze egy borászat és egy divatmárka? Mi a párhuzam a minőségi borok és a stílusos ruhák között? Miért érzed úgy nőként, hogy neked is itt a helyed ezen az eseményen?! 🙂


Jól érzed egyébként, hiszen ha szereted a finom borokat és a divatot, akkor részt kell venned a Babarczi Pince és a NOS Simple első közös eseményén, ahol egy különleges divatbemutatóval egybekötött borkóstolón kapcsolódhatsz ki péntek este. A Wine&Fashion különleges együttműködést a NOS Simple kezdeményezte magyar borásznőkkel, köztük Babarczi Zsuzsival, hiszen a céljuk, hogy egy színvonalas esemény során a résztvevők szinte minden érzékszervére hatni a borkóstoló és az általuk bemutatott ruhákon keresztül. Az ötlet zseniális, a program izgalmas, a borok finomak, a ruhák és a modellek gyönyörűek, így május 17-én, péntek este egy garantáltan emlékezetes estére invitálunk győrújbaráti pincészetünk udvarára!


Jöjjenek az esemény részletei!
Időpont: 2024.05.17. 18:30 (érkezés 18:00-tól)
Helyszín: Győrújbarát, Óvoda utca 33. - Babarczi Pincészet
Program: NOS Simple divatbemutató, 5 tételes borkóstoló és állófogadás jellegű laza vacsora, kötetlen beszélgetés és kapcsolódás az eseményen résztvevőkkel. Az esemény során lehetősége lesz mindenkinek a helyszínen megtalálható ruhákat felpróbálni és meg is vásárolni!
Dresscode: sportosan elegáns, hiszen az esemény jó idő esetén a pincészet udvarán, szabadtéren kerül megrendezésre (rossz idő esetén pedig a rendezvényteremben)
Jegyár: 14.000 Ft / fő
Jegyvásárlás: a jegyek korlátozott számban és csak elővásárlásban elérhetőek a rendezvény exkluzivitása miatt. Megvásárolhatóak május 15-ig személyesen a pincészetben, Győrújbaráton vagy online, átutalással teljesítve. A jegyvásárlásról érdeklődj a 06/70/314-6318-as telefonszámon vagy az ertekesites@babarczipince.hu email címünkön!


A rendezvény jellege és különlegessége miatt nőket várunk kizárólag az eseményre! (Elnézést kérünk minden férfitől, hamarosan nektek is kedvezünk majd! :))

Nagy szeretettel várunk minden bor- és divatkedvelő hölgyet május 17-én az első stílusos borkóstolónkra!

Pünkösdi pincejárás - 2024. május 18.

2024-04-19

Ha Pünkösd, akkor ne hagyd ki a Babarczi Pincészet Pünkösdi pincejárását!
Merülj el pincészetünk különleges hangulatában, kóstold végig minőségi, finom borainkat, és élvezd a tavasz egyik legjelentősebb borélménnyel egybekötött eseményét! Mi így készülünk a Pünkösdi pincejárásra, így minden borkedvelőt szeretettel várunk május 18-án, szombaton a Babarczi Pincészetbe!


◾️Mivel várunk benneteket?
A feltüntetett időpontokban a Babarczi Pincészet borásza Babarczi Zsuzsi mutatja be a Babarczi pincészet történetét, érdekességeit és hozzájuk adott értékeit, vezetett borkóstolók keretein belül.


A borkóstolókra az alábbi feltüntetett időpontokra várjuk a jelentkezéseket:
- 13:30-15:10
- 15:30-17:10
- 17:30-19:10
- 19:30-21:10


Az borélmények mellé idén is különleges hangulatot, és kellemes zenei aláfestést párosítunk a Hoppáré zenekar kíséretében 18:00-21:00 óra között.


◾️Milyen csomagok közül választhatsz?

- Sofőrjegy: kézműves szörp + egy palack általad választott ajándék bor – 5.000 Ft 

- 5 boros kommentált kóstoló (ételt nem tartalmaz) – 5.000 Ft 

- 5 boros kommentált kóstoló + Izsóp Burger – 8.900 Ft

Az eseményen való részvételi lehetőség regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az ertekesites@babarczipince.hu email címen vagy telefonon a +36 70/314-6318-as számon jelezd felénk részvételi szándékotokat.


Az alábbi információkra van szükségünk a regisztrációd rögzítéséhez:
- melyik időponton szeretnétek részt venni,
- hány fővel érkeztek,
- és melyik csomagot választjátok.


Amennyiben szívesen jönnétek szervezett buszjárattal, akkor a Borpromo szervezésében induló borvidéki buszjáratokkal lehetőségetek van egyszerűen eljutni hozzánk. A részletekért látogassatok el a borpromo.hu weboldalra!


Kapcsolódj ki pároddal, családoddal vagy barátaiddal, és add át magad a különleges borélménynek! Kóstolj helyi borokat, hallgass kellemes zenét és élvezd a szuper társaságot!


Várunk szeretettel és nem mindennapi eseménnyel!

A nő, ha elmúlt 40

2024-02-13

Mitől lesz különleges idén a nőnap? A finom ételektől, a hozzá párosított italoktól és az ezt követő szórakoztató programtól. Ezeket hozza el idén nektek a Babarczi Pincészet az Izsóp Étteremmel karöltve, hiszen egy rendkívüli eseménnyel készülünk 2024. március 8-ra, a győrújbaráti Timaffy László Művelődési Házba.

Mit kell tudnod az eseményről?

🍽A 3 fogásos ételsort az Izsóp Étterem kiváló séfjei készítik és szervírozzák frissen a helyszínen:

Hideg előétel: Tengeri hal trió algasaláta ágyon

Főétel: Supreme csirke májával, polentával, passió gyümölccsel és áfonyás demi-glace kíséretében

Desszert: Pink Lady

Az ételérzékeny/vegán étrendet követő vendégeinknek külön menüsorral készülünk, aminek az igényét kérjük minden esetben a jegyvásárlás során előre jelezni!

🍷Az ételekhez tökéletesen passzoló borokat választottunk ki, így az estét egy gyöngyöző Buborczival indítjuk, majd ezt követi a nagy kedvenc Irsai Olivér és a főételt a 2022-es Chardonnay koronázza majd meg.

🎭A borkóstolóval egybekötött vacsorát követően pedig egy rendkívül szórakoztató és izgalmas előadás veszi kezdetét: a képzeletszínházi est keretében két nagyszerű, közismert színésznő, Kovács Patrícia és Szamosi Zsófia beszélget a moderátorral, Tollár Mónikával valamint a nézőkkel.

A Janikovszky Éva írásai alapján életre keltett halhatatlan nőalakok segítségével gondolkodnak közösen a 40-45 év feletti lét végpontjairól: mindennapi mélységeiről és magasságairól. Őszinte kíváncsisággal és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl…

Hogyan tudsz jegyet vásárolni? (kizárólag elővételben, a helyszín kapacitásáig)

- személyesen készpénzzel vagy bankkártyával a Babarczi Pincészetnél (Győrújbarát) vagy az Izsóp Étteremben (Pannonhalma),

- online előre utalással, amit kérünk előre jelezni az ertekesites@babarczipince.hu email címen vagy a 06/70/314-6318-as mobilszámon.

Jegyár: 24.990 Ft / fő, amely tartalmazza a 3 fogásos vacsorát, a 3 tételes borkóstolót és az előadáson való részvétel lehetőségét.

Az estével vagy a jegyvásárlással kapcsolatos kérdés esetén fordulj bizalommal hozzánk bármely elérhetőségünk egyikén!

Várunk mindenkit egy felejthetetlen élményre, töltsük együtt idén a nőnapot!

Márton-napi borkóstoló

2023-10-24

Kóstolj minőségi, helyi borokat, ismerd meg pincészetünket, kapcsolódj ki és add át magad a teljes körű borélménynek! Ezzel a jelmondattal készülünk az ősz egyik legnagyobb eseményére, a Márton-napi pincejárásra. Mi is nyitott pincével, finom borokkal, ízletes falatokkal, és nagy szeretettel várunk mindenkit november 11-én, szombaton a Babarczi Pincészetbe!

Mivel készülünk?
Meghatározott időpontokban vezetett borkóstolókat tart a pincészet borásza, Babarczi Zsuzsi:

  • 10.50-12.40
  • 12.50-14.40
  • 14.50-16.40
  • 16.50-18.40
  • 18.50-20.40

A borkóstolók után természetesen addig maradsz nálunk, ameddig kedved tartja! Különleges őszi hangulattal készülünk, ahol élmény lesz körbeülni egy nagy asztalt a barátaiddal és jól érezhetitek magatokat a várostól távol, finom borok és kellemes zene társaságában!

Milyen csomagok közül választhatsz?

  • Sofőrjegy szörppel, kacsa rillette friss kenyérrel és egy palack választható ajándékborral - 6.000 Ft
  • 5 boros kommentált kóstoló + kacsa rillette friss kenyérrel 6.000 Ft

Hogyan tudsz részt venni a Márton-napi eseményünkön?
Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy az ertekesites@babarczipince.hu email címen vagy telefonon a + 36 70/314-6318-as számon minden érdeklődő jelezze, hogy:
- melyik időponton kívánnak részt venni,
- hány fővel érkeznek,
- melyik csomagot választják?

Tölts el nálunk egy különleges szombat délutánt! Nincs más dolgod, mint kóstolni, jókat beszélgetni és kikapcsolni! Várunk szeretettel!

Liba lakoma

2023-10-18

🍷Márton napi programajánló a finom fogásokat, jó borokat és az élő zenét kedvelőknek. Négy fogásos vacsorával, hozzá passzoló Babarczi borokkal és szuper hangulattal készülünk azoknak, akik november 10-én, péntek este ellátogatnak az Izsóp Étterembe, Pannonhalmára.


Mutatjuk a menüsort!
🔸Előétel:
Libamájas tepertőkrém ribizlivel, pirított shokupan kenyér (japán toast kenyér)
Babarczi - Irsai Olivér 2023 újbor
🔸Meleg előétel:
Libazúza vadas mártással, bundás kenyérrel
Babarczi - Chardonnay 2022
🔸Főétel:
Kemencében sült libacomb, lilakáposztás rétes, hagymás burgonya gratin
Babarczi - Merlot 2020
🔸Desszert:
Rákóczi túrós tortácska


A menüsor ára 15.790 Ft / fő.


Az eseményen való részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött, melyet a +36 20 480-0055-es mobilszámon várunk! Töltse nálunk a Márton napot családjával, szeretteivel, barátaival, a szuper élmény garantált!😉